Wanneer kunt u bij ons terecht?

Wij geven u een volledig overzicht

Op deze pagina ziet u wanneer onze vakantiewoning nog beschikbaar is. Op basis van deze informatie kunt u uw aanvraag indienen voor een reservering, die wij z.s.m. zullen behandelen.

In het onderstaande overzicht kunt u zien of onze vakantiewoning beschikbaar is in de periode dat u uw vakantie wenst te boeken. In het hoogseizoen is het huren van onze vakantiewoning mogelijk van vrijdag tot vrijdag. Wilt u ons appartement in Zoutelande reserveren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Voorwaarden bij annulering

  • Annulering van deze reservering wordt alleen in behandeling genomen als deze per e-mail of brief wordt bevestigd.
  • Bij een annulering na 8 dagen en tot 3 maanden voor aanvang van de huurperiode wordt 15% van het huurbedrag in rekening gebracht.
  • Bij een annulering tussen 3 maanden en een maand voor aanvang van de huurperiode wordt 50% van het huurbedrag in rekening gebracht.
  • Bij een annulering korter dan 1 maand voor aanvang van de huurperiode wordt 100% van het huurbedrag in rekening gebracht.

Wij adviseren u om een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten.

Appartement Dunes in Zoutelande huren

Heeft u interesse in een vakantie in Zoutelande in appartement Dunes? Kijk dan bij beschikbaarheid wanneer het appartement vrij is. Voor aanvragen en aanvullende informatie kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

Neem contact op